FC Rapid a anunţat luni revenirea lui Andrei Ciolacu, în vârstă de 27 de ani, care va face parte din staff-ul giuleştenilor, urmând să aibă funcţia de antrenor al grupei de juniori sub 16 ani. Ciolacu continuă să fie şi jucător activ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm cooptarea lui Andrei Ciolacu în staff-ul tehnic al academiei. Rolul său va fi acela de antrenor al grupei de juniori U16.

Chiar dacă este încă jucător activ, am decis de comun acord să facem acest pas, ţinând cont de pasiunea sa pentru Rapid şi pentru cariera de antrenor, pe care doreşte să o îmbrăţişeze în viitor.

Îi dorim mult succes în noua sa carieră!", se arată în comunicatul rapidiştilor.

Ciolacu a plecat de la Rapid în 2015.

Ultima oară el a evoluat la formaţia FC Tskhinvali, din Georgi. După plecarea de la Rapid, Ciolacu a mai jucat în România la echipe precum ASA Târgu Mureş, Daco-Getica sau Metaloglobus, dar şi în Singapore, la Warriors FC. 

În perioada petrecută la Rapid, Ciolacu a marcat 10 goluri în 66 de meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.