Andrei Burcă a declarat, luni seară, după meciul României cu Bosnia, că această victorie are un gust amar, însă a precizat că tricolorii au şansă împotrivaa oricărui adversaar cu un joc aşa cum au fost ultimele două.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un gust amar. Am făcut un joc bun, din păcate am retrogradat. În această seară am respectat tactic totul şi am reuşit să câştigăm. Dacă ne vom prezenta cum ne-am prezentat în ultimele două meciuri avem şansă împotriva oricărui adversar. Trebuie să fie un duş rece, să ştim că de aici plecăm şi să construim de aici cărămidă cu cărămidă”, a spus Burcă.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.