Jucătorul Andrei Burcă a declarat, joi seară, că este supărat pentru că fotbaliştii de la CFR Cluj nu au reuşit să ţină de rezultat la meciul cu FC Sevilla, scor 1-1, din turul 16-imilor Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte supărat pentru că nu am reuşit să ţinem de rezultat. Ne pare rău, toţi suntem frustraţi un pic. Am putut să le facem faţă celor de la Sevilla. Aşa a fost să fie, dar mergem acolo să ne jucăm şansa. Trebuie să ne dăm viaţa pe teren. Este o soluţie foarte bună VAR, ar fi cazul şi la noi să fie", a declarat Burcă la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată joi seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Sevilla, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Au marcat Deac ’59 pentru CFR Cluj, dintr-un penalti acordat pentru henţ în careu, după consultarea VAR, şi En-Nesyri pentru FC Sevilla, în minutul 82.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.