Perechea Andreea Mitu/Alicja Rosolska (România/Polonia) s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Bastad (Suedia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mitu şi Rosolska au învins în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-1, în 55 de minute, cuplul Cornelia Lister/Anastasija Sevastova (Suedia/Letonia), beneficiar al unui wild card.

În runda următoare, Andreea Mitu şi Alicja Rosolska vor întâlni echipa Kiki Bertens/Johanna Larsson (Olanda/Suedia), cap de serie 2.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tot joi, perechea Raluca-Ioana Olaru/Katerina Siniakova (România/Cehia), cap de serie numărul 3, a ratat calificarea în semifinale, pierzând în sferturile de finală, scor 6-4, 2-6, 3-10, în faţa cuplului Lesley Kerkhove/Lidzia Marozava (Olanda/Belarus).

Premiul pentru participarea în sferturile de dublu este de 60 de puncte în clasamentul de dublu şi 1.820 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.