Tehnicianul formaţiei Dinamo, Ioan Andone, a declarat luni seară, după remiza cu CFR Cluj, scor 0-0, din etapa a treia a Ligii I, că rezultatul este echitabil, el menţionând că nicio echipă nu merita să câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi am pregătit meciul să câştigăm. Ocazia cea mai mare a meciului am avut-o noi, cu Gnohere. Dar au avut şi ei o bară. Bară noi, bară ei. Rezultatul este echitabil pentru că nicio echipă nu merita să câştige. CFR ne-a dominat, dar fără să-şi creeze ocazii mari de gol. Noi am avut probleme la mijlocul terenului la transmiterea mingii", a spus Andone la Digi Sport.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, consideră că meciul a fost spectaculos. "Un meci foarte bun, două echipe bune, spectaculos, cu faze de poartă. L-am dominat mai ales a doua repriză, dar per total după 90 de minute suntem mulţumiţi şi cu acest punct. Dinamo este o echipă bună, a avut o ocazie mare în prima repriză, dar în rest nu prea ne-a pus probleme", a afirmat Miriuţă la Digi Sport.

Vasile Miriuţă (Foto: facebook.com)
Vasile Miriuţă (Foto: facebook.com)

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată luni seară, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo, ultimul joc al etapei a treia a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.