Tehnicianul Ioan Andone a declarat, luni seară, că înfrângerea echipei Dinamo cu formaţia Concordia Chiajna este una dezastruoasă, afirmând că doar o minune mai poate duce gruparea dinamovistă în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E un dezastru, suntem de cascadorii râsului. Cei de la Chiajna şi-au văzut interesul, asta am cerut şi eu echipei mele. Numai o minune ne mai poate duce în play-off. Lucrurile sunt destul de grave, nu se vede munca depusă, jucătorii nu realizează ce e Dinamo. Am dat impresia că am dominat, dar doar prin posesie, nu prin ocazii de gol", a declarat Andone la Digisport.

Întrebat dacă va rămâne la Dinamo în cazul în care se va rata accederea în play-off, Andone a răspuns: "În fotbal nu poţi să ştii niciodată. Ştiu unde am greşit şi îmi asum. Vina mea este că jucătorii nu au dus multe mingi în careu".

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Formaţia Dinamo a fost învinsă, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Concordia Chiajna, într-un meci disputat, luni, în deplasare, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Dinamo a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Liga I, după ce etapa trecută a fost învinsă de FC Viitorul, tot cu 2-1.

Pentru Dinamo a marcat Nemec, în minutul 51, iar pentru Concordia au înscris Raul Costin '31 şi Cristescu '80.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.