Florin Andone a fost titular şi a evoluat 64 de minute în meciul pe care echipa lui, Brighton, l-a pierdut, marţi, în deplasare, cu scorul de 0-1 (0-0) de formaţia Tottenham, în Premier League. Eriksen a marcat golul victoriei, în minutul 88.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andone a fost înlocuit de Glenn Murray şi a primit un cartonaş galben, în minutul 35.

În urma acestui rezultat, Tottenham este pe locul 3, cu 70 de puncte, din 35 de partide, după Liverpool, care a acumulat 88 de puncte, şi după Manchester City, cu 86 de puncte (din 34 de partide). Chelsea este pe locul 4, cu 67 de puncte, Arsenal pe 5, cu 66 de puncte, iar Manchester United pe 6, cu 64 de puncte, ultimele două echipe jucând câte 34 de partide.

Brighton este la trei puncte de retrogradare. Echipa lui Andone ocupă locul 17, care asigură menţinerea, cu 34 de puncte, iar pe locul 18, primul retrogradabil, se află Cardiff City, cu 31 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.