Anderlecht Bruxelles a pierdut la masa verde cu scorul de 0-5 meciul cu Standard Liege, suspendat din cauza incidentelor. Meciul din 12 aprilie a fost oprit în minutul 31, la scorul de 2-0 pentru Standard, unul dintre marcatorii golurilor fiind Răzvan Marin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asociaţia de Fotbal din Belgia a decis să sancţioneze Anderlecht cu o înfrângere la masa verde cu scorul de 0-5, cu un meci disputat fără spectatori şi o amendă de 5.000 de euro. Clubul ar urma să facă apel doar la sancţiunea de a disputa un meci fără spectatori.

De asemenea, Standard a primit o amendă de 3.500 de euro, din cauza obiectteor aruncate de fani pe teren înainte de meci.

Răzvan Marin deschisese scorul pentru gazde în minutul 22, iar pentru Standard mai marcase M’Poku, în minutul 30, din penalti. De la Anderlecht a fost eliminat Mbodji, în minutul 29.

Startul meciului a fost întârziat câteva minute din cauza fumigenelor. După golul marcat de Marin, s-au aruncat din nou mai multe fumigene. Arbitrul partidei l-a eliminat pe Mbodji iar apoi a acordat penalti pentru gazde după consultarea VAR. Al doilea gol a atras din nou reacţia suporterilor echipei oaspete, care au aruncat iar cu fumigene, astfel că arbitrul a decis ca jocul să fie oprit definitiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.