Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, nu face o tragedie din înfrângerea surprinzătoare înregistrată pe terenul echipei Getafe, scor 0-1, dar admite că acest rezultat este un semnal de alarmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un semnal de alarmă. Am avut reacţie în primele zece minute după gol, apoi nu am mai putut. Nu sunt multe de spus, dar se pare că noi am mai rămas în vacanţă încă o zi. A fost mai puţină concentrare, mai puţin angajament... Este clar că nu meritam înfrângerea şi chiar meritam o remiză. Nu am jucat bine şi nu există scuze. Am pierdut un punct. Ieri, după antrenament, le-am spus jucătorilor că mi-a plăcut cum s-au mişcat şi azi uite ce s-a întâmplat! Nu este o critică la adresa jucătorilor şi acceptăm această înfrângere fără a dramatiza sau face o tragedie pentru că suntem lideri în continuare. Nimeni nu a ieşit în evidenţă. Există jucători care nu au făcut un joc bun. Benzema a fost unul dintre ei, dar a da vina pe Benzema mi se pare prea mult", a spus Ancelotti, potrivit mundodeportivo.es.

Echipa Real Madrid, liderul din LaLiga, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Getafe, formaţie care luptă pentru salvarea de la retrogradare, în etapa a XIX-a a campionatului spaniol.

Turcul Enes Unal a marcat golul, în minutul 9.

Real Madrid nu mai pierduse în LaLiga din 3 octombrie 2021, de 11 meciuri.

Victoria celor de la Getafe ar putea să relanseze lupta pentru titlu în Spania. Real Madrid are 46 de puncte şi este pe primul loc, după 20 de meciuri jucate. FC Sevilla ocupă locul al doilea, cu 38 de puncte, din 18 partide.

Getafe ocupă locul 16, cu 18 puncte, la trei puncte de Alaves, de pe locul 18, retrogradabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.