Jucătoarea Ana Bogdan, locul 118 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, duminică, de asutralianca de 19 ani Lizette Cabrera, locul 153 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 6-1, 2-6, 7-6 (4), în manşa a doua a calificărilor turneului WTA de la Taşkent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan a condus cu 4-2 în decisiv şi a ratat o minge de meci la scorul de 5-4, pe serviciul adversarei, care s-a impus în cele din urmă după un meci care a durat două ore şi 15 minute.

Pentru prezenţa pe tabloul de calificări, Bogdan va primi 1.285 de dolari şi 12 puncte WTA.

Irina-Camelia Begu, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 4, este direct acceptată pe tabloul principal şi va evolua în primul tur cu rusoaica Vera Zvonareva, locul 303 WTA, venită din calificări. În vârstă de 33 de ani, Zvonareva a ocupat locul 2 WTA în 2010. Ea a revenit în competiţii în 2017, după doi ani de pauză, perioadă în care a devenit mamă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.