Partida amicală pe care Germania o va disputa, la 31 martie, la Nurnberg, se va desfăşura fără spectatori, a anunţat, marţi, federaţia germană (DFB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această măsură vine după ce landul Bavaria a decis să interzică adunările cu mai mult de 1.000 de persoane, din cauza coronavirusului.

Şi partidele amicale pe care le va juca Franţa la finalul lunii, la 27 martie cu Ucraina şi la 31 martie, cu Finlanda, pe Stade de France, vor avea loc cu porţile închise.

Meciul cu Finlanda era programat la Decines, pe Groupama Stadium, dar disputarea cu porţile închise face inutilă desfăşurarea întâlnirii pe arena echipei Olympique Lyon.

Preşedintele FFF, Noel Le Graet, promite însă că naţionala va merge la Lyon anul viitor, pentru un meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.