Baschetbalistul american Patrick Richard va evolua la U Banca Transilvania Cluj în următoarele trei sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Richard s-a întors acasă, în SUA, după apariţia pandemiei în Europa. El era sub contract cu U BT Cluj şi pentru următorul sezon, iar acum a ajuns la înţelegere cu conducerea să mai prelungească cu încă două.

Baschetbalistul are 30 de ani şi joacă pe posturile de fundaş/extremă.

Cu el în teren, U BT Cluj a câştigat Cupa României, a ajuns până în sferturile FIBA Europe Cup, iar la întreruperea Ligii Naţionale a încheiat pe primul loc, ceea ce îi dă drept de joc în Basketball Champions League, fiind aşteptată decizia FIBA Europe în acest sens.

Patrick Richard a mai jucat în carieră la Sandringham Sabres (Australia), Matrixx Magixx (Olanda), Mitteldeutscher Basketball Club (Germania), Champagne Châlons-Reims Basket (Franţa), Maccabi Rishon (Israel), Joventut Badalona sau Reggio Emilia (Italia). 

Recent, clubul clujean a anunţat şi prelungirea contractului cu antrenorul sârb Dusko Vujosevici, precum şi cu jucătorii Donatas Tarolis, Nandor Kuti, Ştefan Grasu, David Vida şi Karlo Zganec.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.