Jucătorul american de tenis Frances Tiafoe a câştigat duminică turneul ATP 250 Boss Open de la Stuttgart, după ce l-a învins în finală pe germanul Jan-Lennard Struff.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frances Tiafoe (25 de ani, locul 12 ATP) a dispus în trei seturi de germanul Jan-Lennard Struff (33 de ani, locul 24 ATP) câştigând astfel finala de la Stuttgart după două ore şi zece minute de joc. Scorul a fost 4-6, 7-6(1), 7-6(8).

Chiar dacă Struff a început mai bine, cu un serviciu formidabil, reuşind 28 de aşi în total, Tiafoe a revenit şi după ce a câştigat setul al doilea la tie-break, a salvat o minge de meci a germanului în decisiv pentru a încheia cu o victorie la tie-break şi al treilea set.

Este al treilea turneu ATP câştigat de Tiafoe în carieră şi primul pe iarbă. Cu această victorie, Frances Tiafoe va urca pentru prima oară în carieră în Top 10 ATP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.