Preşedintele CSM Poli Iaşi, Adrian Ambrozie, a declarat, marţi, că FCSB şi-a exprimat doar verbal interesul pentru mijlocaşul Kamer Qaka, fără a trimite deocamdată o ofertă scrisă. Ambrozie a glumit, precizând că aşteaptă un telefon de la noul acţionar majoritar al FCSB, Vasile Geambazi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi am avut discuţii verbale (n.r. - cu FCSB), dar nu am primit nimic concret, o oferă scrisă din partea celor de la FCSB. Au fost mai multe discuţii şi nu numai cu cei de la FCSB, am avut discuţii şi cu alte cluburi, cu Craiova, cu Real Zaragoza, dar până la urmă cei de la FCSB sunt mai bine internţionaţi, ţinând cont că sunt gata să ofere mai mult, nu chiar suma pe care o vrem noi, dar undeva în jurul sumei pe care ne-am dorit-o, în jurul a 400.000 de euro. Negociem şi un procent dintr-un viitor transfer, normal, este un jucător tânăr, care oricând poate juca mai departe, la alt club. Vasi va trebui să ne sune, să luăm legătura, să ne invite şi dacă se va întâmpla lucrul ăsta, vom merge şi vom semna. Eu am vorbit cu domul Argăseală, cu domnul preşedinte. Am vrut doar să fac o glumă (n.r. - cu Vasi), ţinând cont de contextul în care se vorbeşte. Vorbim de la preşedinte la preşedinte. Dar până acum nu avem nimic clar, aşteptăm oficial să primim din partea lor oferta", a declarat Ambrozie, la Pro X.

El a precizat că LPF ar putea reprograma meciul CSM Poli Iaşi - CSU Craiova de vineri duminică, la aceeaşai oră cu celelalte partide din ultima etapă a play-off-ului.

"Din informaţiile pe care le avem, este posibil să se mute meciul nostru de vineri, duminică, să se dispute la aceeaşi oră cu celelalte două partide, pentru că aşa este regulamentul, aşa am vorbit cu cei de la ligă, ei au făcut un demers în favoarea acestui lucru, ca să se dispute cele trei partide la aceeaşi oră, pentru ca să se acorde şanse egale tuturor echipelor. Noi suntem de acord din start, dacă se va juca duminică, nu avem nicio problemă", a afirmat Ambrozie.

Gigi Becali a declarat, luni seară, că mijlocaşul albanez Kamer Qaka de la CSM Poli Iaşi va semna un contract cu FCSB.

"Astăzi a venit taică-său, mâine (n.r. - marţi) semnează şi facem transferul lui Qaka", a declarat Becali. 

În vârstă 23 de ani, Qaka a sosit la Iaşi vara trecută. El a mai evoluat la echipe din Norvegia, ultima dată la Kristiansund.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.