Mai multe cluburi au invitat echipele Fenerbahce şi Galatasaray să joace Supercupa Turciei pe stadioanele lor, după ce meciul nu s-a mai disputat la Riad pentru că autorităţile saudite ar fi refuzat ca echipele să îl omagieze pe Mustafa Kemal Ataturk la încălzire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Uşa noastră este deschisă!

Îi aşteptăm pe iubitorii lui Atatürk să vină la Dolmabahçe cu steaguri ale Turciei pentru Supercupă, la 100 de ani de la naşterea Republicii noastre, pe cel mai frumos stadion din lume, în cartierul fondatorului republicii, la o dată potrivită, pentru a juca finala Supercupei", a notat Beşiktaş.

“Am aprins luminile. Am înălţat steagurile. Vă aşteptăm la Samsun!”, a scris şi Samsunspor.

Elazigspor a lansat de asemenea o invitaţie către Galatasaray şi Fenerbahce: "Acesta este apelul nostru către Galatasaray şi Fenerbahçe, două cluburi distinse ale ţării noastre. Uşile stadionului Elazığ "Atatürk Stadium", care poartă numele Marelui nostru Conducător şi este cel mai frumos stadion din lume, sunt deschise pentru ambele cluburi până la capăt".

Ankaragucu invită cele două echipe în capitala Turciei: “Invitaţia noastră către TFF şi cluburile noastre pentru finala Supercupei, cunoscută anterior sub numele de Cupa Prezidenţială, este ca meciul să se joace la Ankara, capitala noastră, cu ocazia celei de-a 100-a aniversări a Republicii noastre”.

Şi un club din Skopje, Uskup FK, s-a implicat în problemă: “Dorim să declarăm că suntem pregătiţi să fim o punte de legătură între @TFF_Org şi @ffmmkd pentru meciul de Supercupă dintre @fenerbahce şi @galatasaray, unul dintre cluburile importante ale Turciei noastre, care să se joace la Skopje”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.