Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, că s-au înregistrat încă trei cazuri de infectare cu coronavirus la lotul under 21, fiind vorba de jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FRF a precizat că aceste cazuri au apărut deşi s-au luat toate măsurile care se impuneau pe durata acţiunii echipei U21. Deplasarea s-a făcut cu două autocare, zborul spre Ucraina şi înapoi a fost operat de o cursă charter, plecarea fiind de la salonul oficial al Aeroportului “Henri Coandă” pentru a se evita contactul cu alţi pasageri, menţionează federaţia.

“Având în vedere situaţia apărută în urma acţiunii lotului naţional Under 21 al României, Federaţia Română de Fotbal se află în contact cu toate cluburile ai căror jucători s-au aflat sub comanda lui Adrian Mutu pentru meciurile cu Ucraina şi Malta, iar Comisia Medicală a FRF şi-a oferit întreg sprijinul pentru a ajuta la gestionarea situaţiei. Amintim că, deşi s-au făcut eforturi mari pentru a se minimiza riscul de infectare, în data de 12 octombrie, un jucător şi un membru al staff-ului au fost depistaţi pozitiv. Testarea s-a făcut duminică, după revenirea din Ucraina. De asemenea, marţi, 13 octombrie, un alt jucător a prezentat simptomatologie COVID-19 şi a fost izolat. Ulterior şi testul acestuia a fost pozitiv. Azi, 15 octombrie, alte trei cazuri au fost confirmate, toţi trei fiind jucători. Membrii staff-ului tehnic, medical şi administrativ se află în continuare în izolare la CNF Buftea iar mâine, adică vineri, 16 octombrie, vor efectua o nouă testare. Vom reveni cu informaţii atunci când vor fi disponibile”, se arată pe site-ul FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.