Atacantul Denis Alibec este bucuros că a marcat golul Astrei în meciul cu West Ham United, dar consideră că mai are mult de muncă după accidentarea suferită la Euro-2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt bucuros că am marcat, că am ajutat la un rezultat pozitiv, mai am mult de muncă, m-am sufocat după 10 minute. Sper să revin şi să fiu la fel ca anii trecuţi. Ne-a ajutat revenirea lui Marius Şumudică. Puteam să câştigăm. Sper că vom putea să le facem faţă. Sper să le port ghinion, să scoatem un rezultat bun", a declarat Alibec la DigiSport. 

El speră ca Budescu să revină la Astra, pentru a reface cuplul de anul trecut: "Pe mine nu m-a sunat nimeni, voi râmâne aici până voi prmi o ofertă concretă. Sper să se rezolve şi cu el şi să facem cuplul de anul trecut". 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Fundaşul Gerardo Alves a afirmat că echipa Astra este mândră de ce a realizat: "Suntem mândri de ce am făcut azi. I-am spus arbitrului că Săpunaru a fost împins. Şi jucătorul lor a recunoscut că a fost împins. Alibec e periculos în atac, dar s-a văzut că suntem de meci de meci tot mai buni. Şumudică ne-a dat un tonus în plus, ne ajută foarte mult când e pe bancă. Ne jucăm şansa şi acolo. De la început suntem candidaţi la titlu, vom fi echipa de anul trecut".

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei West Ham United, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Pentru Astra a marcat Alibec '83, iar pentru West Ham a înscris Noble '45 (penalti).

Returul va avea loc peste o săptămână la Londra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.