Atacantul Alexi Pitu, în vârstă de 20 de ani, de la Farul Constanţa, ar urma să semneze cu gruparea franceză de ligă secundă Girondins Bordeaux până în 2027, anunţă sudouest.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, preşedintele clubului francez anunţase transferul unui tânăr atacant, iar acesta va efectua miercuri vizita medicală.

Suma de transfer ar putea ajunge la un milion de euro dacă gruparea promovează în Ligue 1.

Născut la Karlsruhe în Germania, Pitu s-a format la Academia Gheorge Hagi şi a debutat la seniori în 2018, la 16 ani.

El a marcat cinci goluri în 20 de meciuri în acest sezon.

Agentul de jucători Ioan Becali a anunţat transferul lui Pitu, conform fanatik.ro..

“Vă dau în premieră, azi noapte Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux. Nu ştia nici musca, nicio albină şi vii tu cu telefonul ăsta, să îţi dau o veste în premieră. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00. O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez. Sunt acum pe locul doi după Le Havre şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna”, a declarat Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.