La meciul FCSB - CFR Cluj, Alexandru Paşcanu, transferat de la Leicester, a debutat la oaspeţi, în minutul 71, după ce a fost nevoit să intre pe teren, pentru respectarea regulii jucătorilor sub 21 de ani, în urma accidentării lui Valentin Costache.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am reuşit să debutez, nu era felul în care îmi imaginam să debutez, dar e ok, am plecat de aici cu un punct şi suntem fericiţi. Mi-a spus mister să joc fundaş stânga şi să încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Am intrat, am încercat să-mi fac treaba cât mai bine şi mă bucur că am reuşit să debutez şi să nu luăm gol. Au fost contre pe final, oricare dintre echipe putea să marcheze, a fost un final de meci mai interesant pentru spectatori, nu neapărat pentru noi, la ultima fază. E un rezultat bun, nu am luat gol, am luat un punct, deşi noi ne-am propus să mergem la victorie, dar e ok şi egalul. Eu mă antrenez şoi încerc să joc cât mai bine cand intru", a declarat Paşcanu.

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei a X-a a Ligii I, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.