Mijlocaşul echipei naţionale a României, Alexandru Chipciu, accidentat în partida cu reprezentativa Kazahstanului, va lipsi o lună de pe teren şi va rata meciul cu selecţionata Poloniei, din 11 noiembrie, din preliminariile CM-2018, a anunţat, joi, site-ul oficial al clubului Anderlecht Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chipciu a suferit o ruptură musculară în partida cu formaţia Kazahstanului, scor 0-0, şi a fost înlocuit la pauză cu Gabriel Enache.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Astana Arena, în compania selecţionatei Kazahstanului, în etapa a treia a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Mai mulţi jucători s-au accidentat în această partidă, Dragoş Grigore şi Alexandru Chipciu fiind schimbaţi în timpul partidei pentru că nu au mai putut continua după ce au fost loviţi.

România a acumulat 5 puncte după trei meciuri: 1-1, cu Muntenegreu, acasă, 5-0, cu Armenia, la Erevan, şi 0-0, la Astana, cu Kazahstan.

În etapa a patra a grupei E, România va întâlni, la 11 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 21.45, echipa Poloniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.