Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Chipciu, a declarat, miercuri seară, după eliminarea din semifinalele Cupei României, că arbitrul Cristian Balaj a stricat meciul cu Dinamo, scor 2-2, prin eliminarea lui Alexandru Bourceanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost atmosferă tristă pentru că am ratat calificarea. Am avut multe ghinioane în acest sezon, iar în această seară Balaj a stricat meciul. Nu putem câştiga mereu. Astăzi am fost lipsiţi de şansă, iar până la eliminarea lui Borceanu am dominat clar jocul", a spus Chipciu la Digi Sport.

Fundaşul Gabriel Enache consideră că Bourceanu nu trebuia eliminat: "N-a fost o seară prea fericită. Am jucat un fotbal frumos până la eliminare. Ei n-au ajuns la poarta noastră. Nu cred că Bourceanu trebuia să primeasă roşu şi acolo s-a dezechilibrat jocul. Trebuie să învingem în meciurile care au mai rămas şi să încercăm să câştigăm Cupa Ligii. Astra va fi greu de prins, din păcate anul acesta atât s-a putut".

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, pe Arena Naţională, scor 2-2 (0-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În partida tur, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, scorul a fost egal, 0-0, iar Dinamo a obţinut calificarea datorită numărului de goluri mai mare înscrise în deplasare.

Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Enache '17 şi Chipciu '52, în timp ce pentru Dinamo au înscris Ekeng '51 şi Puljici '75.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.