Alexandru Bucătaru, component al naţionalei României, a semnat un contract valabil din următorul sezon cu campioana en-titre Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Portarul Alexandru Bucătaru (26 de ani, 2.03 metri înălţime), component al primei reprezentative tricolore, va fi jucătorul echipei Dinamo în sezonul 2022-2023.

Născut pe 4 noiembrie 1995 la Piatra Neamţ, unde a şi început handbalul, Bucătaru a evoluat în ultimul sezon la CSM Bucureşti.

”Am fost foarte încântat de această oportunitate din cariera mea. Dinamo este o echipă puternică, cu antrenor şi jucători de top de la care voi avea de învăţat. Aştept sa începem antrenamentele cu echipa şi să facem un sezon bun”, a precizat handbalistul, după semnarea contractului valabil în următorul sezon.

În viitoarea stagiune, Dinamo va avea astfel în poartă trei jucători valoroşi: Saeid Heidarirad, Khalifa Ghedbane şi Alexandru Bucătaru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.