Mijlocaşul Alexandru Bourceanu a semnat cu Dunărea Călăraşi, el precizând că a venit la gruparea nou-promovată în Liga I pentru că antrenor este Dan Alexa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost colegi la Timişoara, avem o relaţie bună. Trebuie să mă adaptez la cerinţele antrenorului, la jocul echipei şi să fac meciuri cât mai bune. Este greu să-mi revin după accidentare, mă pregătesc şi sper să revin cât mai repede în topul jucătorilor din România. Vin cu experienţă, profesionalism şi aduc imagine clubului de la Călăraşi", a declarat Bourceanu.

Mijlocaşul Alex Bourceanu ea activat în cariera sa la Steaua Bucureşti (FCSB), acolo unde s-a făcut cunoscut, câştigând trei campionate, o Supercupă şi o Cupă a României. A jucat în Champions League şi a fost selecţionat în naţionala ţării noastre.

În cadrul conferinţei de presă de astăzi a fost prezentat şi mijlocaşul Alex Munteanu, care a mai evoluat la echipe ca Gaz Metan Mediaş sau Poli Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.