Alexandra Cadanţu, locul 173 WTA şi cap de serie numărul 10, a învins-o, luni, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-0, pe olandeza Arantxa Rus, locul 121 WTA şi cap de serie numărul 2, în ultimul tur al calificărilor pe tabloul principal al turneului de categorie WTA International de la Lugano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea română s-a impus după un meci de două ore şi jumătate şi va juca pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu WTA International după 11 luni. 

Cadanţu, fostă ocupantă a locului 59 WTA, în 2014, încearcă să revină între cele mai bune 100 de jucătoare după ce a suferit mai multe accidentări.

Până în prezent, românca şi-a asigurat un premiu de 2.100 de dolari şi 19 puncte WTA în Elveţia, prin accederea pe tabloul principal.

La Lugano mai participă Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA şi cap de serie numărul 7. Ea va evolua în prima manşă cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 61 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.