Tehnicianul Dan Alexa a declarat că jucătorii Concordiei Chiajna au obţinut trei puncte de aur în meciul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa a XXIII-a a Ligii I, subliniind că îşi doreşte ca echipa lui Ioan Andone să ajungă în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur de această victorie, este importantă, îmi doresc din suflet ca Andone să rămână în play-off, dar pentru noi sunt trei puncte de aur şi psihologic am crescut foarte mult. Ştiam că Dinamo va juca cu trei pe linia de fund, dar am pregătit jocul foarte bine. Jucătorii mei au avut o prestaţie demnă de laudă. Ce vină are Andone când jucători i-au fost vânduţi şi alţii i-au fost aduşi târziu? Nu e magician. Când îţi pleacă jucători care făceau diferenţa nu ai nicio vină", a declarat Alexa.

Întrebat dacă şi-ar dori să antreneze Dinamo, Alexa a răspuns: "Îmi doresc să antrenez toate echipele la care am evoluat ca jucător. De la Dinamo am făcut saltul spre performanţă".

Formaţia Dinamo a fost învinsă, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Concordia Chiajna, într-un meci disputat, luni, în deplasare, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Dinamo a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Liga I, după ce etapa trecută a fost învinsă de FC Viitorul, tot cu 2-1.

Pentru Dinamo a marcat Nemec, în minutul 51, iar pentru Concordia au înscris Raul Costin '31 şi Cristescu '80.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.