Atacantul Astrei Giurgiu, Alexandru Ioniţă, a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii giurgiuveni nu sunt lăsaţi să joace fotbal, el afirmând că arbitrul Sebastian Colţescu a înjurat şi vorbea cu arbitrul de rezervă să-l scoată cât mai repede din teren pe antrenorul Edward Iordănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu suntem lăsaţi să jucăm fotbal, la fiecare contact primim cartonaş galben. La fiecare plecare pe contraatac primim cartonaş galben. Ar trebui luate măsuri şi împotriva lor. Noi am încercat, dar nu am reuşit să obţinem niciun punct. În momentul contactului lui Abang nu s-a luat nicio decizie, doar când a fost scos Croitoru pe targă. Când m-a călcat Creţu nu s-a dat nimic. Noi suntem sancţionaţi dacă înjurăm, dar să vedeţi ce se aude în căştile arbitrilor. Domnul Sebi a înjurat şi vorbea cu arbitrul de rezervă să-l scoată mai repede pe domnul Edi din teren. Dacă play-off-ul este făcut pentru anumite echipe să ni se spună şi nouă, să nu ne mai chinuim", a declarat Ioniţă.

Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de echipa de ACS Poli, scor 2-1, în Liga I. Antrenorul giurgiuvenilor Edward Iordănescu a fost trimis în tribune pentru proteste, moment în care i-a arătat mâinile legate arbitrului Sebastian Colţescu. Astra a jucat din minutul 33 cu un om în minus, după eliminarea lui Abang.

Pentru Astra a marcat Balaure '59, iar pentru ACS Poli au înscris Munteanu '37 şi Mailat '71.

Din minutul 33, Astra a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Abang, care a primit al doilea galben pentru un fault asupra lui Croitoru.

La finalul primei reprize, antrenorul Edward Iordănescu a fost primit în tribune pentru proteste, el cerându-i socoteală arbitrului Colţescu pentru că nu a arătat un al doilea cartonaş galben lui Creţu. Antrenorul a refuzat minute bune să părăsească spaţiul tehnic şi i-a arătat lui mâinile legate arbitrului Colţescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.