Clubul Dijon a anunţat, miercuri, că l-a achiziţionat pe fotbalistul Alex Dobre de la Bournemouth, românul semnând un contract pe patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dijon este un club care oferă tinerilor jucători şansa să progreseze. Le mulţumesc conducătorilor că m-au urmărit şi au arătat că mă vor cel mai mult. Va fi o oportunitate bună pentru mine să arăt de ce sunt capabil. Sper că suporterii îmi vor aprecia calităţile – viteza şi tehnica – şi că le voi câştiga încrederea şi iubirea”, a declarat Dobre.

Directorul sportiv al clubului Dijon, Peguy Luyindula, consideră că Dobre va aduce echipei “viteză şi forţă”. “Este un jucător care aleargă mult. Adoră să provoace. Are mare încredere de sine şi pe teren nu renunţă deloc. Combativitatea sa ne va prinde bine”, a afirmat Luyindula.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.