Alex Curescu, antrenor originar din Reşiţa, care a activat doar în campionatul Olandei, va conduce din viitorul sezon echipa de handbal feminin Universitatea Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut miercuri de clubul clujean.

Curescu are 42 de ani şi cariera sa în Olanda a început în 1997.

Şi-a trecut în palmares mai multe reuşite, între care tilul naţional, Cupa Olandei şi Supercupa, echipele antrenate fiind Aalsmeer, Quintus, VOC. În 2009 a fost desemnat ”Antrenorul anului” în Olanda.

”Mă bucură mult faptul că Universitatea Cluj a luat decizia de a mă alege pe mine ca antrenor principal pentru echipa de handbal feminin. Va fi o mare onoare, împreună cu lotul disponibil, să realizăm obiectivele propuse pentru noul sezon. Aştept cu nerăbdare să fac cunoştinţă cu echipa, conducerea clubului şi, bineînţeles, cu publicul din Cluj şi din România”, a declarat Alex Curescu.

El îl înlocuieşte în funcţie pe Alin Bondar.

Cinci jucătoare au fost transferate de ”U” Cluj în ultima perioadă, iar alte trei şi-au prelungit contractele. De asemenea, patru handbaliste au părăsit lotul clujean.

În sezonul 2019-2020, ”îngheţat” din cauza pandemiei, ”U” Cluj se afla la acel moment pe locul 12.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.