Atacantul Aleksandr Kokorin, care a fost încarcerat aproape un an, până în septembrie 2019, după ce a agresat un funcţionar, a semnat un contract cu gruparea Spartak Moscova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul este valabil trei ani, cu opţiune pentru încă un an.

“Vreau să fiu în formă, să ajut cât mai mult echipa şi Spartak să fie ofensivă, eficientă şi victorioasă”, a declarat fotbalistul.

În prima jumătate a anului 2020, Aleksandr Kokorin a fost legitimat la FC Soci, sub formă de împrumut de la Zenmit Sankt Petersburg.

Kokorin şi alt fotbalist, Pavel Mamaev, au fost încarceraţi aproape un an, după ce au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova. Vizibil beţi, cei doi l-au lovit cu un scaun pe Denis Pak şi i-au adresat insulte rasiste funcţionarului care are origini coreene. Câteva minute mai devreme, jucătorii şi cei din anturajul lor l-au bătut pe şoferul unei prezentatoare TV. Cei doi au fost eliberaţi în septembrie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.