Spaniolul Albert Arenas (Gaviota Aspar Team Moto 3) şi italianul Enea Bastianini (Italtrans Racing Team) au câştigat, duminică, titlul mondial la Moto3, respectiv la Moto2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arenas a ocupat locul 12 în ultima cursă a sezonului, Grand Prix-ul Portugaliei, la Portimao. Cursa a fost câştigată tot de un spaniol, Raul Fernandez. Albert Arenas a terminat sezonul cu un total de 174 de puncte, cu patru mai multe decât ocupanţii locurilor 2 şi 3, italianul Tony Arbolino şi japonezul Ai Ogura.

La Moto2, Bastianini a încheiat pe locul cinci cursa din Portugalia, câştigată de australianul Remy Gardner. Enea Bastianini a terminat sezonul cu un total de 205 puncte, fiind urmat pe podium de britanicul Sam Lowes (196 de puncte) şi de italianul Luca Marini (196 de puncte).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.