Premier League a anunţat că meciul Aston Villa – Burnley, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, în etapa a XVIII-a a campionatului englez, a fost amânat din cauza coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de amânare s-a luat ca urmare a descoperirii a noi cazuri de covid-19 la Aston Villa. Din această cauză şi pentru că mai are jucători bolnavi, accidentaţi sau infectaţi, Aston Villa nu a avut suficienţi fotbalişti pentru a disputa meciul.

Din actuala etapă de Premier League s-au amânat din cauza coronavirusului şi meciurile Manchester United – Brighton, Southampton – Brentford, Watford – Crystal Palace, West Ham – Norwich şi Everton – Leicester.

În plus, s-au amânat mai multe partide din eşaloanele inferioare din Anglia.

În rugby, s-au amânat şapte meciuri europene între echipe franceze şi echipe britanice, din cauza unor noi restricţii impuse de Franţa.

În NFL, s-au amânat meciurile Cleveland Browns-Las Vegas Raiders, Seattle Seahawks-Los Angeles Rams şi Washington Football Team-Philadelphia Eagles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.