Clubul Juventus este binevenit să se reintegreze în Asociaţia Europeană a Cluburilor (ECA), după ce formaţia italiană a semnalat că se va retrage din proiectul SuperLigii Europene, a declarat joi preşedintele ECA, Nasser Al-Khelaifi, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ECA reprezintă peste 440 de cluburi de pe continent, deşi este dominată de echipele mari, inclusiv nouă dintre cele 12 cluburi implicate iniţial în planificata SuperLigă.

Juve, care, alături de Real Madrid şi Barcelona nu a revenit în ECA după excluderea din 2021, a anunţat în iulie că a iniţiat procedura de retragere din proiectul Superligii.

"Dacă se opresc din ceea ce încearcă să obţină, ceea ce eu cred că este un proiect stupid, sunt întotdeauna bineveniţi", a declarat Al-Khelaifi după o reuniune a consiliului de administraţie al ECA la Copenhaga.

"Am vorbit cu patronul şi, ştiţi, m-a sunat şi cred că vor să revină. Sunt cu siguranţă bineveniţi", a declarat Al-Khelaifi.

El nu a detaliat calendarul, dar a spus: "Este un proces nou".

Al-Khelaifi, care este, de asemenea, preşedintele campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, a preluat funcţia de preşedinte al ECA atunci când fostul şef al lui Juventus, Andrea Agnelli, care a susţinut ideea unei SuperLigi europene, a demisionat în 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.