Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a reacţionat, marţi, după ce starul argentinian Lionel Messi nu a menajat PSG după plecarea sa în MLS, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Venit la PSG în 2021, argentinianul nu şi-a găsit niciodată locul la echipă şi nici în capitala Franţei. A plecat în 2023, la finalul contractului său. Toate acestea înainte de a face câteva comentarii critice în mass-media, insistând că "nu a fost fericit" pe malurile Senei şi revenind asupra absenţei sărbătoririi victoriei Argentinei la Cupa Mondială. Până acum, Nasser Al-Khelaïfi nu a dorit să răspundă prea tranşant. A făcut-o marţi, pe RMC.

"Este cel mai bun jucător din istorie", a spus el. “Nu i-a fost uşor să vină. Totul era centrat pe el la Barça, nu a fost la fel la Paris, avem alţi jucători, erau Kylian, Neymar... Am un mare respect pentru el, dar dacă o persoană vorbeşte de rău despre PSG după ce a plecat, nu este corect, este o lipsă de respect. I-a lipsit clasa, asta e sigur”.

În ceea ce priveşte situaţia de după Cupa Mondială, Al-Khelaifi a explicat că s-a dorit evitarea unei reacţii negative a publicului: "Nu l-am sărbătorit după Cupa Mondială? Suntem în Franţa, a câştigat Cupa Mondială împotriva lui Kylian, este un club francez... Nu am vrut ca stadionul să-l fluiere. Liverpool, de exemplu, a luat aceeaşi decizie atunci când Senegalul lui Sadio Mané a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni împotriva Egiptului lui Mo Salah. De notat că PSG l-a sărbătorit pe Messi pe Camp des Loges. Nu este o persoană rea", continuă Nasser Al-Khelaïfi. Dar, şi acest lucru este valabil pentru toată lumea, nu doar pentru Messi, prefer ca oamenii să vorbească atunci când sunt acolo, nu după aceea. Nu este stilul nostru. Un lucru este cert: Leo Messi nu va lăsa o amprentă de neşters în memoria fanilor parizieni".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.