Max Eisenbud, agentul Mariei Şarapova, a catalogat drept minciuni informaţiile vehiculate de The Sun, potrivit cărora producătorul american de echipament Nike ar urma să renunţe la contractul de sponsorizare cu jucătoarea rusă de tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este incredibil cum o publicaţie poate scrie minciuni şi nu este trasă la răspundere. Şi mai rău este cum alte publicaţii preiau povestea ca adevărată. Este o problemă uriaşă. Pentru consemnare, Maria are contract pe viaţă cu Nike. Fanii vor continua să vadă câteva dintre cele mai bune ţinute ale ei în 2019 şi altă încălţăminte din gama LA Cortez", a declarat Eisenbud pentru Tennis Life.

Maria Şarapova, 31 de ani, fost lider WTA şi câştigătoare a cinci trofee de grand slam, a semnat în 2010 un contract pe opt ani cu Nike, în valoare totală de 80 de milioane de dolari. The Sun a scris, sâmbătă, că Şarapova, care colaborează de 20 de ani cu Nike, caută un alt contract de sponsorizare, pentru că americanii nu îi vor prelungi înţelegerea.

La finalul acestui an, alte contracte de reprezentare între jucători de tenis şi Nike ar urma să expire, printre care cele ale spaniolului Rafael Nadal şi americancei Serena Williams.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.