Formaţiile Randers şi Jablonec, adversare ale CFR Cluj în grupele Conference League, au obţinut remize în partidele disputate, duminică, în primele ligi din ţările lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În campionatul Danemarcei, Randers a terminat la egalitate cu Aalborg, în deplasare, scor 1-1. Au marcat Makaric ‘1 pentru Aalborg şi Kamara ’56 pentru Randers. În minutul 90+2, de la gazde a fost eliminat Ferreira.

În prima ligă din Cehia, Jablonec a remizat în deplasare cu Zlin, scor 0-0.

CFR Cluj a remizat acasă cu Randers, scor 1-1, la 30 septembrie, şi va mai întâlni echipa daneză la 25 noiembrie, în deplasare, în grupa D a Conference League.

În ceea ce o priveşte pe Jablonec, CFR Cluj a fost învinsă de această echipă la 16 septembrie, în deplasare, scor 1-0, şi va mai întâlni formaţia cehă la 9 decembrie, pe teren propriu, în grupa D a Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.