Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a declarat vineri seară, după meciul de debut la CM din Spania, cu Iran, că a fost o mare bucurie să vadă fanii tricolori în sală, în majoritate români stabiliţi la Castello.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost o mare bucurie să vedem steagurile României în sală, le mulţumim foarte mult celor care au venit şi îi aşteptăm şi la următoarele meciuri pentru a crea această culoare şi bucurie. Era foarte important să debutăm cu dreptul”, a declarat Adrian Vasile.

Selecţionerul a mai spus că este greu ”să faci un prim meci perfect la Mondiale”, fără nicio eroare, dar că echipa şi-a atins toate obiectivele propuse, inclusiv cel de a nu primi mai mult de 15 goluri în disputa cu Iran.

Naţionala de handbal feminin a României a debutat cu victorie în grupa C a Campionatului Mondial din Spania, scor 39-11 (20-3), cu reprezentativa Iranului.

România a înregistrat şi o pierdere în lot, după ce mezina echipei, Oana Borş (18 ani) s-a accidentat grav la genunchiul drept, chiar după primul gol al său, pe contraatac, la reprezentativa de senioare.

Programul următoarelor partide în grupa C: 5 decembrie - România - Kazakhstan, Norvegia - Iran; 7 decembrie - Kazakstan - Iran, Norvegia - România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.