Tenismanul Adrian Ungur a afirmat, sâmbătă, că regretă că nu a reuşit să câştige meciul cu Hubert Hurkacz, care ar fi adus un avantaj de 2-0 pentru România în meciul cu Polonia din Cupa Davis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi pare foarte rău că nu am câştigat, mi-am dorit mult să avem 2-0 după prima zi. Din păcate diferenţa s-a făcut la câteva puncte. El a servit mai bine, iar eu după primul set m-am demoralizat puţin. Am fost mai moale şi asta s-a văzut", a declarat Ungur.

Căpitanul nejucător Gabriel Trifu a afirmat că după prima zi este mulţumit de jucători: "După prima zi este 1-1. Sunt mulţumit de jucătorii meci, au dat tot ce au putut. Marius a avut un joc solid, de două seturi, doar Adi a luptat foarte mult şi doar câteva puncte au făcut diferenţa. Mâine va fi o zi încărcată, cu trei partide şi cred că cea decisivă va fi cea de dublu. Putem câştiga orice meci de mâine, dar sper să câştigăm măcar două, aşa cum ne-am propus. Mâine cred că se va face diferenţa şi mental iar pentru noi ar conta mult să avem alături un public mai numeros. Să nu uităm că polonezii sunt valoroşi".

Tenismanul Adrian Ungur, locul 675 ATP, a fost învins de Hubert Hurkacz, locul 109 ATP, în al doilea meci de la Cluj-Napoca, astfel că scorul întâlnirii România - Polonia a devenit 1-1.

Hurkacz s-a impus, scor 7-6 (3), 7-5, după o oră şi 32 de minute.

În primul meci al zilei, Marius Copil, locul 81 ATP, l-a învins pe Kamil Majchrzak, locul 188 ATP,  scor 6-2, 6-4, într-o oră şi 15 minute.

Duminică vor avea loc confruntările Florin Mergea/Horia Tecău - Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, Marius Copil - Hubert Hurkacz şi Adrian Ungur - Kamil Majchrzak.

Echipa care va câştiga va promova în Grupa I a Zonei Euro-africane, iar învinsa va continua şi în 2019 în Grupa a II-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.