Fotbalistul echipei CFR Cluj, Adrian Păun, a declarat, joi seară, după calificarea în grupele Ligii Europa, că îşi doreşte ca printre adversarele din faza următoare să se numere şi AC Milan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Am strigat în vestiar: Să vină Milan. Este echipa mea de suflet, îi aştept de mult timp. Ei au mai fost şi acum trei ani în România, când au jucat cu Craiova, dar acum aş vrea să-i avem noi adversari”, a spus Păun la Digi Sport.

El a menţionat că terenul a fost dificil, după ce la Cluj a plouat înaintea meciului cu KuPS: “A fost foarte greu să mă adaptez pe acest teren, cred că după primele 20 de minute m-am adaptat încet-încet”.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Europa, învingând, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa finlandeză KuPS Kuopio, în play-off-ul competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rondon ‘5, ’56 şi Debeljuh ’42. Pentru KuPS a înscris Udoh, în minutul 90+1.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa va avea loc vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.