Adrian Mutu s-a declarat, joi, şocat de decesul lui Daniel Prodan, iar tehnicianul Edward Iordănescu a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că fostul jucător, care a încetat din viaţă miercuri, a fost "un om mare răpus de destin".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt şocat! Odihneşte-te în pace fratele meu!", a scris Mutu pe pagina sa de Facebook.

"Dumnezeu să te odihnească în pace DIDI !! .....Un om mare...răpus de destin !!", a notat şi Edi Iordănescu.

Clubul Concordia Chiajna, la care Prodan a fost director sportiv, a transmis condoleanţe familiei fostului fotbalist. "Să te odihneşti în pace, Didi Prodan! Daniel Prodan a fost răpus la doar 44 de ani! Destinul a fost nemilos cu unul dintre cei mai buni fundaşi pe care i-a avut fotbalul din România. Poate ni-l vom aminti pe Tătuca plângând în tricoul roşu după acel meci cu Suedia din 1994, sau ne vom aminti reuşita din ultimul minut a partidei Steaua-Glasgow Rangers. S-a stins prea devreme o stea a ”generaţiei de aur”, un om care ne-a fost coleg anul trecut la echipa din Chiajna. CS Concordia Chiajna transmite condoleanţe familiei şi îşi exprimă mâhnirea pentru dispariţia fulgerătoare a lui Daniel Prodan. Să te odihneşti în pace, Didi!", este mesajul Concordiei Chiajna.

Şi Poli Timişoara a postat un mesaj pe Facebook după decesul lui Prodan: "Odihneşte-te în pace, Daniel Prodan! Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru noi! Nu te vom uita niciodată!".

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Component al Generaţiei de aur, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide la echipa naţională, marcând un gol. A jucat la Cupa Mondială din 1994, competiţie la care 'tricolorii" au obţinut cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.