FC Dinamo Bucureşti şi Adrian Mutu anunţă încetarea raporturilor contractuale începând de luni. După o perioadă de un an în care a ocupat poziţia de director general în cadrul clubului, Adrian Mutu a acceptat oferta Federaţiei Române de Fotbal, acolo unde urmează să i se alăture selecţionerului Cosmin Contra în noul proiect al FRF, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de Adrian Mutu, FC Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa Ligii şi a obţinut un loc pe podium la finalul sezonului trecut. 

"FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat şi, deşi am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Dinamo, alături de nişte oameni profesionişti şi dedicaţi, am hotărât să accept noua aventură. La Dinamo am reuşit să câştig un trofeu în această perioadă şi vreau să le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru a obţine această performanţă. Sper să fie primul trofeu dintr-o serie cât mai lungă pentru câini. Rămân în suflet cu momentele extraordinare trăite alături de echipă şi, pe retină, cu coregrafiile impresionante ale suporterilor. Hai Dinamo! Hai România!", a declarat Adrian Mutu pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Fostul internaţional Adrian Mutu era director general al FC Dinamo Bucureşti, din 12 octombrie 2016. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.