Fotbalistul belgian Adnan Januzaj a fost împrumutat vineri de echipa spaniolă FC Sevilla la gruparea turcă Istanbul Basaksehir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sevilla FC şi Istanbul Basaksehir FK din Superliga Turciei au ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului Adnan Januzaj până la finalul sezonului. Jucătorul bruxellez este împrumutat după sosirea sa la Sevilla, în vara trecută.

Ca jucător la Sevilla, bilanţul lui Januzaj în aceste luni se poate rezuma în şase meciuri: două din LaLiga Santander, unul din Copa del Rey şi trei din UEFA Champions League. Sevilla FC vrea să-i ureze fotbalistului mult succes în această nouă etapă, la clubul din Istanbul.”, precizează comunicatul de presă publicat de clubul spaniol pe propria pagină oficială.

Adnan Janujaz (27 de ani) este internaţional belgian (15 selecţii, 1 gol) şi a jucat până acum, în carieră, la Manchester United, Borussia Dortmund, Sunderland, Real Sociedad şi FC Sevilla.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.