FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Reading Football Club pentru împrumutul lui Adrian Popa până la sfârşitul acestui sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 31 de ani, care a cucerit 7 trofee cu FCSB între august 2012 şi ianuarie 2017, revine la echipa bucureşteană.

Popa, care va purta tricoul cu numărul 88, se va alătura echipei sâmbătă dimineaţă şi va face parte din lotul pentru partida cu FC Politehnica Iasi, de duminică seara.

"Mă bucur să revin la clubul unde am făcut performanţă şi unde am trăit cele mai frumoase momente ca fotbalist. Îmi voi pune toate calităţile în slujba echipei şi îmi doresc să reuşim îndeplinirea tuturor obiectivelor împreună. Îmi doresc enorm să evoluez din nou în grupele unei competiţii europene şi, poate cel mai mult, ca suporterii să vină alături de echipă şi să ne susţină aşa cum numai ei ştiu să o facă. Doar împreună putem reuşi!", a declarat Popa, pentur site-ul oficial al FCSB.

Adrian Popa este jucătorul formaţiei engleze de liga a doua Reading, la care a ajuns de la FCSB, în ianuarie 2017.

Popa a fost împrumutat de atunci la echipele Al-Tawoon (Arabia Saudită) şi Ludogoreţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.