Mijlocaşul Adam Lallana şi-a prelungit cu o lună contractul cu Liverpool pentru a prinde finalul sezonului la echipa care va câştiga cel mai probabil Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Adam Lallana a acceptat o prelungire pe termen scurt, care îi va permite să completeze ce a mai rămas din sezonul 2019/2020 cu clubul" Liverpool, a anunţat gruparea engleză.

Altfel, internaţionalul englez de 32 de ani ar fi trebuit să părăsească echipa la 30 iunie şi ar fi ratat probabila sărăbătorire a titlului.

"Sunt foarte fericit că am şansa de a termina acest sezon, înseamnă mult pentru mine şi pentru familia mea", a spus fostul jucător al formaţiei Southampton, care a ajuns la Liverpool în urmă cu şase sezoane.

"Ştiu cât de mult este căutat în acest moment Adam de către alte cluburi, care îl doresc pentru sezonul viitor, aşa că îi suntem foarte recunoscători pentru că a rămas mai mult timp", spune antrenorul Jurgen Klopp.

Liverpool are un avans de 25 de puncte în fruntea clasamentului şi un meci în plus faţă de Manchester City, ocupanta locului 2.

Campionatul englez, întrerupt de pandemia de coronavirus, se va relua la 17 iunie. Liverpool joacă primul meci, la 21 iunie, în deplasare, cu rivala locală Everton, în etapa a XXX-a.

Lallana a jucat 22 de meciuri pentru Liverpool în acest sezon, în toate competiţiile, marcând un gol şi oferind două pase decisive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.