Acţiunile clubului Juventus au scăzut, mercuri, cu 8.17 la sută, la bursa din Milano, după eliminarea echipei antrenate de Andrea Pirlo din Liga Campionilor, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunile au ajuns la preţul unitar de 0,791 de euro, pe o piaţă care scade doar cu 0,3 la sută.

Această eliminare suferită în dubla cu FC Porto este a doua la rând în optimile de finală ale Ligii Campionilor pentru Juventus, întrecută în 2020 de Olympique Lyon.

După eşecul de marţi, clubul din Torino pierde aproximativ 10 milioane de euro, sumă ce ar fi fost generată de o calificare în sferturi, potrivit unei estimări a Gazzetta dello Sport.

Şi asta în timp ce gruparea bianconero a anunţat la sfârşitul lunii februarie pierderi de 113 milioane de euro, în prima jumătate a exerciţiului financiar 2020/21, mai mult decât dublul celor înregistrate în primele şase luni ale sezonului anterior, situaţie cauzată în mare parte de pandemia de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.