Fotbalistul dinamovist Vlad Achim a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Poli Iaşi, scor 0-1, că echipa sa a arătat „indisciplină în teren” într-o asemenea măsură cum nu a mai întâlnit niciodată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În seara aceasta obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare. Şi pe acesta ne va fi greu să îl realizăm. O indisciplină în teren cum n-am mai întâlnit niciodată. Am jucat şi la Ceahlăul, ştiam că clubul falimentează, şi nu am văzut aşa ceva. La ora asta indisciplina din teren întrece orice limită. Aşa ceva nu se poate. Noi dacă nu ne revenim nu putem să batem absolut pe nimeni”, a spus Achim pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia Poli Iaşi a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Djuranovic, în minutul 62.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.