Academica Clinceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a IX-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Ciunciukov '15, Rusescu '43.

În minutul 40, Vaşvari l-a faultat în careu pe Ciunciukov. Rusescu a executat penaltiul, dar portarul Niczuly a respins balonul.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

1-0, min. 15: Paşov a pasat lung, din propria jumătate, la Ciunciukov, care a scăpat singur pe partea dreaptă şi a marcat cu un şut la coluţul lung;

2-0, min. 43: Deligiannidis a pasat greşit în propriul careu, Rusescu a preluat balonul şi a marcat primul său gol la Academica, din colţul careului mic.

Academica: Vâlceanu - Paşov, Jutrici, Gardoş (Patriche '77), Dobrescu - Cascini, Cebotaru - Cordea, Tănase (Boiciuc '77), Morar (Ciunciukov '6, L. Dumitriu '63) - Rusescu (P. Petrescu '77). Antrenor: Ilie Poenaru;

Sepsi: Niczuly - Deligiannidis, Bouhenna, Mitrea, Ştefănescu - Aganovici, Vaşvari, I. Fulop (Achahbar '63) - Dragomir (Purece '12), Bajrovici (Golofca '46), L. Fulop (Nouvier '46). Antrenor Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Cebotaru '1, Boiciuc '85 / L. Fulop '27, Buhenna '32, Achahbar '71.

Arbitri: Andrei Antonie – Valentin Avram, Daniel Mitruţi – Iulian Dima;

Observator de arbitri: Constantin Ştefan.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni urcă de pe locul 8 pe 15, cu 13 puncte, iar Sepsi rămâne pe locul 4, cu 15 puncte.

Echipa CS Universitatea Craiova conduce în clasament, cu 21 de puncte, urmată de FCSB şi CFR Cluj, cu câte 18 puncte, echipe ce nu au jucat încă în această etapă.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.