Academica Clinceni a realizat primul transfer pentru viitorul sezon, legitimându-l pe jucătorul Marius Cioiu, care a evoluat până acum la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a anunţat gruparea ilfoveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sezonul precedent, el a jucat în 20 de meciuri şi a marcat de trei ori în Liga a II-a şi Cupa României. Mijlocaşul, în vârstă de 21 de ani, a semnat cu Academica Clinceni un contract valabil pe trei ani.

"Sunt foarte bucuros că am reuşit să fac acest pas. Îmi doream foarte mult acest lucru. Într-adevăr există o diferenţă între Liga 1 şi Liga 2. Ritmul este mult mai mare, un plus de calitate al jucătorilor. Am remarcat acest lucru când am jucat împotriva echipelor FC Argeş şi Gaz Metan, în Cupa României, unde a fost un alt de ritm faţă de meciurile din Liga 2. Pe plan personal îmi doresc, ca în primul rând, să fiu sănătos, ca să pot evolua cât mai mult. Apoi să demonstrez că pot juca un nivel cât mai înalt. La nivel de echipă mi-aş dori să reuşim un sezon la fel de bun şi să ajugen din nou în play-off", a spus el, pentur site-ul oficial al Academicii Clinceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.