Clubul Academica Clinceni a mai fost penalizat cu patru puncte de Comisia de Disciplină a FRF, pentru neplata drepturilor financiare ale jucătorilor Cristian Gavra şi Aurelian Păun, informează LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gavra Cristian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplica celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plata, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respective, pentru perioada 30.03.2022 – 13.04.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 04.05.2022.

Păun Aurelian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ACS FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmand ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respective, pentru perioada 29.03.2022 – 13.04.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 04.05.2022", se arată pe site-ul LPF.

Astfel, echipa Academica Clinceni a retrogradat matematic, după ce a ajuns la -3 puncte în clasamentul play-outului Ligii 1 Casa Pariurilor (locul 9).

Jucătorii Mateo Susici (CFR Cluj), Adrian Petre (Farul) şi Christian Irobiso (Dinamo) au fost suspendaţi trei jocuri şi amendaţi cu câte 5.000 de lei, pentru eliminările lor din meciurile cu FCSB, CS Universitatea Craiova, respectiv CS Mioveni.

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, trimis în tribună la meciul cu Farul pentru proteste la adresa arbitrului de centru, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 5.000 de lei.

Au mai fost amendate cluburile UTA Arad, cu 16.874 de lei, pentru incidentele de la meciul cu Rapid, şi FC U Craiova 1948, cu 5.000 de lei, pentru incidentele de la partida cu CS Mioveni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.