Patronul echipei Chelsea Londra, Roman Abramovici, nu a putut fi prezent, sâmbătă, pe Stadionul Wembley, pentru a asista la succesul formaţiei sale în finala Cupei Angliei cu Manchetser United, deoarce nu a avut viză de intrare în Marea Britanie, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Omului de afaceri rus i-a expirat viza de şedere în regat acum trei săptămâni şi autorităţile britanice au întârziat prelungirea vizei.

Oficialii de la Londra au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, la fel reprezentanţii oligarhului rus.

Presa britanică notează că Abramovici este o victimă a răcirii relaţiilor între Londra şi Moscova, după cazul fostului spion rus Seghei Skripal, otrăvit la Salisbury.

Cu avere estimată la aproape zece miliarde de lire sterline (aproximativ 11,5 miliarde de euro), a 13-a din Marea Britanie, Abramovici a preluat pachetul majoritar de acţiuni al clubului Chelsea, în 2003.

Considerat acum un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, Roman Abramovici, în vârstă de 51 de ani, a făcut avere cu afaceri de petrol şi gaze, în anii 90, pe vremea fostului preşedinte Boris Elţîn.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Cupa Angliei, sâmbătă, învingând în finala disputată pe Stadionul Wembley echipa Manchester United, scor 1-0.

Golul a fost marcat de Eden Hazard, în minutul 22, din penalti.

Echipa londoneză a mai câştigat Cupa Angliei de şapte ori. în 1970, 1997, 2000, 2007, 2009, 2010 şi 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.