Marian Drăgulescu oferă un abonament valabil în fiecare zi de concurs la Campionatul European de gimnastică de la Cluj, la care toate biletele pentru finale s-au vândut, multiplul campion cerând în schimb fanilor mesaje de încurajare pentru sportivii tricolori participanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele şi abonamentele la finalele Campionatului European de gimnastică de la Cluj, care va începe miercuri, s-au epuizat de câteva zile, competiţia urmând să se desfăşoare cu tribunele pline. Mai sunt tichete în vânzare doar pentru calificări.

În aceste condiţii, gimnastul Marian Drăgulescu a pus ”la bătaie” un abonament, cerându-le în schimb fanilor, pe Facebook, să încurajeze prin mesaje sportivii români participanţi la competiţie.

”Câştigătorul va fi anunţat marţi dimineaţă”, a scris Drăgulescu în mesajul său.

Aproximativ 5.000 de bilete au fost puse în vânzare pentru fiecare finală din cadrul Campionatului European de la Cluj-Napoca, adică cele două de la individual-compus (feminin şi masculin, care vor avea loc în aceeaşi zi) şi alte două pe aparate, tot feminin şi masculin (în zile diferite).

Un abonament valabil în toate zilele de concurs, ca şi cel oferit de Marian Drăgulescu, a costat între 180 şi 280 de lei, în funcţie de categorie.

România va fi reprezentată la această ediţie a CE individuale de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan, respectiv de Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Laurenţiu Nistor şi Vlad Cotuna.

Obiectivul este de câştigare a 2-3 medalii.

La competiţia de la Cluj-Napoca vor participa 274 de gimnaşti din 37 de ţări (168 gimnaşti şi 106 gimnaste), alături de aproape 450 de antrenori, medici, arbitri, oficiali.

CE din luna aprilie revin în România la exact 60 de ani de la prima ediţie a competiţiei feminine, care s-a desfăşurat la Sala Floreasca, iar pe atunci se numea Cupa Europei.

Luni şi marţi sunt programate antrenamentele oficiale la Sala Polivalentă din Cluj, iar miercuri va începe competiţia, cu calificările masculine, urmate joi de cele feminine. Vineri se vor decerna primele medalii, în urma finalelor la individual-compus, feminin şi masculin, iar sâmbătă şi duminică sunt programate finalele pe aparate, de asemenea la ambele categorii.

La ultima ediţie a CE individuale, în 2015 (Montpellier), gimnaştii români au cucerit două medalii: Marius Berbecar – argint la paralele şi Andreea Munteanu – aur la bârnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.